Христо Стоичков: Гордея се с Братя Пулеви и ги подкрепям винаги

Автор: Мартин Иванов
Коментари (0)
08:51 / 31.03.2024
1101
Легендата на ЦСКА и световния футбол - Христо Стоичков, се качи на ринга и бе сред първите хора, които поздравиха Кубрат Пулев за победата му над Игор Шевадзуцкий. 

"Горд и щастлив съм от победите на Кубрат и Тервел. Не е лесно да носиш трибагреника и герба. Гордея се, че сме приятели от толкова много години. Затова съм тук, за да подкрепя Кубрат и Тервел. Трябва и в най-трудните моменти да се подкрепяме. Благодаря и на публиката, които дойде да ги подкрепи", сподели щастливият Стоичков.

Кубрат Пулев на свой ред му благодари, че е дошъл до България специално за него и обеща да му подари подписани боксови ръкавици, които да сложи в своя магазин. Те да бъдат символ на тяхното приятелство.

Както "ФОКУС" вече писа, Стоичков и още знаменитости изгледаха на живо бойния спектакъл в столичната "Арена София" от първи ред край ринга.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).