Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Читател: Нужно ли е цяла Варна да се разболее, за да се вземат мерки
Автор: Екип Varna24.bg 15:00 / 28.02.2011Коментари (19)9860
© Impact Press Group
Снимка: Архив.
Учениците във Варна са крайно недоволни от решението на Районната здравна инспекция(РЗИ) да не прекрати учебните занятия

Varna24.bg събра мненията на ученици, родители, коментирали, новината в сайта. Изказванията варират в различни крайности. 


"Искам да запитам нужно ли е цяла Варна да се разболее, за да се вземат нужните мерки?! Грипна ваканция би трябвало да се обяви, за да се предотврати грипна епидемия, а не всички да се разболеят и тогава. Грипа който върлува в момента се разпространява бързо и дава много усложнения. Докога във Варна ще се правим на най - големите и на най - здравите и издържливите? При това температурите в училищата са по - ниски от нормалното. Докога ще се дават грешни пари за лекарства, вместо за нещо по - полезно?"

Друг читател пише:

"То е ясно,че всички искаме грипна ваканция! Но как ще стане,след като 98% от коментарите ви имат по 10 грешки в едно изречение?! Хайде спрете чалгата,и малко повече граматика..."

Трети се жалва

"Днес отидох болна на училище,само защото преди седмица отсъствах страшно много/седмица/ и изтървах материал,и сега НЕ МОГА да си позволя още един такъв етап,а пък съм и седми клас.Направо се чудя как издържах в часовете въобще!..В училище беше много студено и направо щях да се вледеня,и бухах през 5 секунди,не можех да се спра,госпожите ме съветваха да отида при лекарката да пия някакво лекарство...Абе лудница.И като разбрах сега,че няма да има грипна...Ще трябва да отсъствам още и да изтървам материала...Даже и учителите бяха изненадани,че не сме вече в грипна.Не мога повече,сигурна съм,че има много други дето са на моето дередже.Каквото и да кажем,няма да има смисъл,егати!... ;ХХХ"


"то кога ли Варненските ученици са имали такива грипове,вируси наще ученици са железни нямат нужда от ваканции" 




Още по темата: общо новини по темата: 14895
28.03.2024 »
28.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
22.03.2024 »
предишна страница [ 1/2483 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
трябва да обявят защо има мн болни ние утре ще дойдем по добре но вируса ще у нас ще заразя целия си клас както от събота съм с 39 градоса темпераура
0
 
 
Ей хора, замислете се малко. Имало 560 човека болни на 10 000, а били необходими 160. Е какво е това, щом са се насъбрали, какво ще чакаме целия град ли? Те може би гледат това, че са от 5 до 14 годишна възраст, но не трябва ли тях да гледат, не са ли те по важни, отколкото майка ми и баща ми. Преди седмица и аз бях болен и не ходих на училище 8 дена, след което вече бях изпуснал прекалено много материал, и отидах защото трябваше да наваксам. Даже до вчера имах кашлица, а за хремата да не говорим. Изпих толкова хапчета, че с отпадаците можем да поддържаме тока на АЕЦ... И общо взето родителите ми платиха около 100 лева и за какво?! Вземете се в ръце и се замислете как им е на по-бедните. На Вас там Ви е лесно, имате си пари, не сте болни, не берете такива грижи. Помислете и за другите!
0
 
 
Днес ще има ли отново заседание или ще чакат да се разболее цяла Варна?
0
 
 
айде и аз се разболях днес... благодаря на риокоз сърдечно!
0
 
 
Малоумнико или малоумнице проста! Защо реши ,че всички които ходят на училище са във възраст да посещават кафенета и дискотеки . Утре моето дете ако се разболее нали трябва да отсъствам от работа да го гледам. За парите дадени за лекарства мога да си запълня друго перо от бюджета. Най важното детето ми да е здраво. Какво ме интересува как учителите ще си преразпределят учебния матерял. Те и без това го излайват. Ако образованието и учителите бяха на място ,децата нямаше да пишат цинизми и то неграмотно !
0
 
 
с сега в крайна сметка ще се заседава ли утре за удължение на ваканцията или това е окончателното решение за идващите 2 учебни 2дни?
0
 
 
По- добре ще е сега да ни пуснете за 2 дена и после всички да са си по classните стаи, от колкото сега да липсват по 9 човека ( - някой друг) , да ни пуснат една седмица грипна след като се разболеят всички и после да няма никой понеже е нямало време да оздравеем.. :((
0
 
 
Аве хора земете са стегнете !! Как ще ходим болни на училище кажете ? Няма ли да се притеснявате за вашите деца .. или ще се зарязат или те самите ще бъдат преносители на грипа.После Вие ще трябва да давате пари за лекарства и да ги водите по болниците. Във връзка с това моята приятелка има затруднения ще вадят сливицата и ще й правят операция. Как може до такава степен да не Ви е грижа за нас ?? ;хх
-2
 
 
Човек само да погледне как пишете и може да разбере, че не сте за никаква ваканция. Едно смислено мнение няма в всичките изписани коментари. Човека, който е писал, че учениците стоят по улиците и барчетата през грипните ваканции, да го питам, пред компютрите ли да забием?
0
 
 
А какво ще кажете да се разболеем всички? .. Така поне няма да се заразяваме един друг : ) Така или иначе всички се убедихме, че от РИОКОЗ няма да ни пуснат във ваканция, докато самите те не се разболеят, за да видят какво е... Само колко пари отиват на вятъра за лекарства , нямам думи! Нека да пренебрегнем факта, че училищата са наполовина празни , защото някаква си решила, че ние сме от стомана и няма да се разболеем. Нека погледнем реално... Всички знаем , че ще ни пуснат във ваканция, но в случая ще е като след дъжд- качулка : )
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: