Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Черно море се изложи, не успя да победи аматьорския Струмска слава
Автор: Екип Varna24.bg 17:12 / 31.10.2012Коментари (0)1253
© studiodechev.com
Черно море сериозно се изложи след като не успя да победи аматьорския Струмска слава в първия двубой между двата отбора от 1/16-финалите в турнира за Купата на България. Двубоят в Радомир завърши при 0:0. Така въпреки, нискоразредния съперник на моряците, реваншът няма да бъде протоколен.

Наставникът на гостите Адалберт Зафиров реши да не предприема излишни рискове и остави на пейката юношите Слави Сталев и Атанас Илиев. А в стартовия състав на тима имаше няколко титуляри в лицето на Росен Колев, Еденилсон, Георги Божилов и Мирослав Манолов. Независимо от разликата в класите между двата отбора, първото полувреме премина равностойно. Аматьорите от Струмска слава, които участват в Югозападната "В" група, се държаха доста добре срещу моряците и дори успяха да създадат няколко не лоши ситуации за гол пред вратата на Пламен Колев. В 14-ата минута опитният Румен Гълъбов отправи плътен удар от над 25 метра, при който Колев с мъка успя да отклони топката, тя се чукна в гредата и излезе в корнер. Малко по-късно Ерик Славчев се откъсна от защитата на Черно море, но се засуети и бе застигнат от Мартин Дечев. Десният бек на варненци успя да избие топката, преди Славчев да нанесе удар. В средата на полувремето Еденилсон отбеляза гол, който бе отменен заслужено заради засада.

Любопитното е, че варненци изпитваха доста трудности с тревната настилка в Радомир, като често се подхлъзваха и падаха. В опит да реши проблема, централният бранител Росен Колев дори смени обувките си в началните минути. В края на полувремето Черно море натисна и създаде две добри положения за гол. В 36-ата минута след центриране от корнер Миро Манолов стреля с глава, но защитник на домакините изби от голлинията. Малко след това шут от въздуха на Георги Божилов не намери целта.

След почивката моряците вдигнаха още повече оборотите и засилиха напрежението пред вратаря на радомирци Васил Василев. Той отрази два удара на Илиян Капитанов и Манолов, като Миро пропусна останал очи в очи със стража. В 70-ата минута бе най-добрата ситуация за Струмска слава през втората част, но Колев изби изстрел на Самет Ашимов. Малко след това Живко Атанасов стреля с глава право в ръцете на Василев. До края Черно море така и не успя да отбележи гол и ще трябва да се потруди в реванша на "Тича" в края на ноември.

Струмска слава - Черно море 0:0

Струмска слава: Василев, Николов, Ашимов, Петков, Спахиев, Митов, Гълъбов, Йорданов, Славчев, Величков, Зюмбюлев

Черно море: Пл. Колев, Дечев, Р. Колев, Янев, Ж. Атанасов, Еденилсон, Ангелов, Симеонов, Божилов, Манолов, Капитанов

Съдия: Ангел Баялцалиев

Жълти картони: Капитанов (ЧМ)

Стадион "Градски" - 600 зрители

Източник: arenavarna.com


Още по темата: общо новини по темата: 62
14.05.2013
16.12.2012
16.12.2012
15.12.2012
15.12.2012
15.12.2012
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: