Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Илиан: Какво желание искате да имат играчите - 4:0 си бил в първия мач
Автор: Екип Varna24.bg 10:27 / 16.12.2012Коментари (0)1139
© levski.bg
"На този терен трябва да поздравим и двата отбора, че се бориха коректно. Нямаше грубости. Определено игрището пречеше допълнително. Важното е, че продължаваме в следващата фаза, което беше целта. Не е приятно, че загубихме", каза след мача старши треньорът на Левски Илиан Илиев, цитиран от "Тема Спорт".

"Съдията го репликирах единствено при изгонването на Даниел Димов. За мен първо нямаше фаул, а той му даде и втори жълт картон. Окей за нарушението, така е преценил, но нямаше ситуация за изгонване. Оставаме без Дани в следващия мач. Ако искаше съдията Кабаков да ме изгони, трябваше да го направи по-рано, когато имах претенции за нарушението. След това започнах да му викам, че трябва да направим смяна, и той ме изгони. Специално за тази ситуация нямаше никаква причина да го прави", обясни своята гледна точка за инцидента наставникът на сините.

"Какво желание искате да имат играчите - 4:0 си бил в първия мач, на този терен няма какво да се играе. Действаха като Черно море. Трудно, стискаха зъби и се бореха. Не е нормално да се играе на такъв терен. Единственият, който трябва да се срамува от работата си на терена, е съдията. Аз също имам претенции. Още в 5-ата минута имаше дузпа за нас", каза още Илиев.

"Имаме набелязани хора за нови попълнения, но трябва по-внимателно да се работи. Имаме повече време и можем по-спокойно да изберем по-удачните нови футболисти. Принципно търсим нови хора в средата на терена. За Чаворски и Тонев мога да кажа, че като другите дадоха максимума. Имаше и други на терена, които не бяха играли от доста време. Момчетата дадоха максимума. Могат и още, но при тези условия мисля, че трябваше повече битка, отколкото футбол", завърши Илиан Илиев.

Още по темата: общо новини по темата: 62
14.05.2013
16.12.2012
15.12.2012
15.12.2012
15.12.2012
15.12.2012
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: