Стойчо респектиран от "моряците“ и Жоро Илиев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:10 / 08.11.2012
711
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се изказа много ласкаво за предстоящия си съперник "Черно море" и капитана му Георги Илиев. Двата тима играят в събота на "Тича".

"Отнасяме се с уважение към "Черно море", но отиваме за 3 точки. Наистина отдавна не сме побеждавали там. Всички отбори имат проблеми, но и ние, и те ще излезем с най-доброто, с което разполагаме. Тревното покритие е еднакво и за двата отбора. Ще се постараем да се адаптираме към условията и да надделеем. Залагам на хората, които се намират в най-добро спортно-техническо състояние. Тежките условия изравняват възможностите, но ние не можем да ги променим", каза треньорът.

"Георги Илиев е лидерът на "Черно море". Той балансира отбора им. Винаги съм го харесвал като футболист. Ще се стремим да се справим с него, както и с останалите им футболисти. Адалберт Зафиров е отличен наш кадър, пожелавам му успех, но след мача с ЦСКА", допълни специалистът.

"Не само ЦСКА играе трудно във Варна. Всички отбори изпитват трудности там, защото "Черно море" има стабилен отбор", завърши Младенов.


Източник: "Народно дело"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).