Найденов привлече опорен халф

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:10 / 16.01.2013
1467
Дошлият в "Спартак 1918" Емил Мартинов може да се счита за трето попълнение на тима, съобщи за "Народно дело" Иван Найденов. "Аз познавам качествата му и го искам в състава, предстои обаче да се разбере за договор с шефовете", уточни Найденов.

Мартинов е опорен халф и юноша на "Славия". Ритал е под наем в "Доростол", когато Иван Найденов е бил изпълнителен директор на клуба, а Геша - треньор. Оттогава Найденов има представа за качествата на Мартинов и това, че миналата есен не е помогнал на "Сливен" да спечели повече от една точка в "Б" група, не променя мнението му за него. 

"Под Сините камъни Емил е бил съотборник само с юноши и един играч сам нищо не може да направи. Зная го какво може и се надявам да ни свърши работа", допълни Найденов. Последният очаква две-три момчета от "В" групите, които заедно с Христомир Христович ще бъдат тествани в първия спаринг с "Несебър" другата сряда в Обзор. След проверката Найденов ще реши дали да отпрати четиримата, или да задържи някои от тях.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).