Коста Янев сигурен за "моряците“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:35 / 28.01.2013
1195
Коста Янев може да се брои за сигурно ново попълнение на "Черно море". Халфът тренира от няколко дни с "моряците", а наставникът Георги Иванов-Гонзо смята да му предложи договор. Това ще се случи, след като днес излязат резултатите от медицинските прегледи на 29-годишния полузащитник. Ако здравословното състояние на Янев е добро, то той ще подпише договор с "Черно море". Контрактът ще бъде до лятото на 2014 г. Гонзо планира да налага бившия играч на ЦСКА като титуляр в средата на терена, където ще си партнира с Еденилсон Бергонси. На тази позиция той разполага и със Самуел Камазола, който има сериозни проблеми с коленете.

Очаква се през тази седмица договор с варненския клуб да подпише и вратарят Емил Михайлов, който дойде от "Локомотив" (София). През пролетта той ще бъде дубльор на 17-годишния талант Георги Китанов. "До сряда очакваме към отбора да се присъединят още двама нови футболисти. Става въпрос за българин и чужденец. Единият е защитник, а другият - крило", споделиха от лагера на "моряците".

Източник: "Народно дело"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).