Ново попълнение на Спартак осъди гърци

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:09 / 18.02.2013
1230
Новото попълнение на "Спартак 1918" спечели дело в граждански съд в Атина за неполучени заплати от последния си клуб в трета гръцка дивизия. 

"Бях си договорил добра заплата за това ниво на футбола, но лошото е, че не я взимах близо година. При това положение не ми остана друг избор, освен да ги съдя", заяви за "Народно дело" Виктор. Последният призна, че се завърнал при спартаклии, за да играе редовно и да им е полезен. "В "Спартак 1918" винаги съм се чувствал прекрасно и съм бил в коректни отношения със съотборници и треньори. След като ми се удаде възможност отново да играя за този клуб, изобщо не се поколебах да приема. "Спартак 1918" заслужава по-добра съдба и силно се надявам, че най-лошото вече е зад гърба му", допълни Виктор. 

Той призна, че е в добро функционално състояние, защото не е спирал да тренира, а Иван Найденов уточни, че ще му даде първи игрови минути в спаринга с "Черноморец" в сряда в Бургас.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).