Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Тони Здравков: Няма да има единоборство между мен и Гонзо, а сблъсък между Левски и Черно море
Автор: Екип Varna24.bg 16:51 / 29.11.2013Коментари (0)1093
© levski.bg
Старши треньорът на Левски Антони Здравков говори днес пред представителите на медиите на брифинг преди двубоя от 19-ия кръг на първенството срещу Черно море. "След последния мач с Литекс имахме трима - четирима души с проблеми, но това са нормални неща за футболистите и не им попречиха да се готвят нормално. Всички, които заминават за Варна, са абсолютно готови за срещата. Отборът на Черно море винаги се е отличавал с повече характер и хъс в двубоите, но никога те не са разчитали само на това. Те си имат и своите футболни достойнства и в последните години демонстрират, че има много футбол в техните състезатели. За мен силните им страни са играчите в защитния вал и в средата на терена. В момента те изпитват затруднения в нападение, но не мисля, че утре ще разчитат само на битка", кочментира Здравков.

"Мачът няма да е само блъскане на топката и единоборства. Двата отбора ще се постараят да играят футбол. Атмосферните условия ще са абсолютно еднакви и за двата отбора, така че никой не бива да търси оправдания с тях. Както аз познавам Георги Иванов, така и той ме познава мен. Дълго време работихме заедно, но във Варна няма да има единоборство между мен и Георги Иванов, а сблъсък между Левски и Черно море. Двамата ще оставим приятелството настрани за 90 минути и на терена ще бъдем съперници, което е съвсем нормално", допълни Здравков.

"Наясно съм със заместника на Гаджев, нямаме колебания по този въпрос. Това е Кевин Брю и се надявам той да се представи и по-добре от Гаджев. Левски проявява интерес към всеки добър футболист. Ние винаги сме уважавали българските играчи и ако има възможност да вземем такъв, ще се опитаме да го направим. Бил той Манолев, Курдов или който и да е друг", каза още Здравков.

"Ристосков е съдия, който може да изкара и финал в ШЛ, стига да е максимално концентриран. По принцип нервите никога не са добър спътник, дори и на тренировка, защото когато човек е изнервен, мисли грешно. Считам, че нашите футболисти ще бъдат пределно концентрирани в самата игра и искрено се надявам да не реагират, било то при грешни съдийски отсъждания или пък след груби влизания", заяви специалистът.

"В Левски през годините са играли много добри футболисти, които са дали много на клуба. Всеки е помагал според възможностите си. За мен има две легенди на Левски и много добри футболисти. Легендите за мен са Георги Аспарухов и Георги Соколов, но това е мое мнение. 11-те трябва да бъдат определени по някаква градация. Дали ще е по изиграни мачове, най-много вкарани голове или пък най-малко допуснати. Доколкото знам има анкета и феновете ще ги определят. Не съм аз човекът, който трябва да определи или да коментира", завърши наставникът на Левски.


Още по темата: общо новини по темата: 23
03.12.2013
02.12.2013
30.11.2013
30.11.2013
30.11.2013
30.11.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: