Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Жоро Илиев: За ЦСКА не знам, но надиграхме Левски
Автор: Екип Varna24.bg 10:10 / 03.12.2013Коментари (0)1087
© Bulphoto
Българският национал и халф на Черно море Георги Илиев заяви, че добрата селекция на клубния му тим и добрата работа на треньора Георги Иванов са основните причини за доброто представяне на "моряците" в шампионата.

"Чак палачи едва ли, но факт е че показваме успешни игри и се надявам да продължаваме така. Може би доста фактори ни влияят, работим с нов треньор, с който се работи доста професионално. Всички момчета се раздават, всичко е точно, това са някои от нещата. Нови момчета идват, прави се добра селекция, това е една от причините. Напоследък освен тези неща има и доста футбол, това е видно", сподели Илиев в предаването "Пред Банята".

"Не знам дали ние сме надиграли ЦСКА, но има и такива мачове, които са равностойни и единият отбор успява да излъже другия. Според мен последният мач надиграхме "Левски". Кой кого е надиграл не мога да кажа", допълни халфът.

Той коментира и ситуацията с отменената дузпа на "моряците" в мача с "Левски", халфът обясни: "Първоначално свири дузпа, после явно му дадоха сигнал, че няма. Той няма какво да ми се обяснява. Той свири дузпа, но факт е, че асистентът му е сигнализирал, че няма дузпа."

"Ние винаги сме ядосани. Все по-малко фенове идват, това е футбол, игра за хората, да ги радваме тях. Всеки би искал да играе пред пълни трибуни, навсякъде има отлив на публиката."

"Едва ли някой нормален човек си мисли, че нарочно поддържаме лош терена. Те са хората, които дават парите, естествено, че искаме да играем на хубави терени. На "Тича" не е такава трагедия, има и по-лоши терени", каза още националът.


Още по темата: общо новини по темата: 23
02.12.2013
30.11.2013
30.11.2013
30.11.2013
30.11.2013
30.11.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: