Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (1)
Стойчо Стоев ще гони първа победа над Гонзо в А група
Автор: Екип Varna24.bg 10:14 / 04.12.2013Коментари (0)950
© Varna24.bg
В края на август, вглъбени в Шампионска лига, Лудого­рец подцени гостуването на Черно море и отнесе звучен шамар на "Тича". Момчета­та на Георги Иванов-Гонзо изнесо­ха истинска футболна лекция на Стойчо Стоев и компа­ния, побеждавайки ги с 3:1. Моряците обаче постигнаха нещо много по-важно от трите точки, те показаха, че шампионите могат да бъ­дат надиграни, което доскоро бе табу.

"Орлите" ще имат възмож­ност днес да вземат ре­ванш, който да докаже, че стъпките встрани са прос­то част от възходящото развитие на клуба. Не бива обаче да се омаловажава на­чинът, по който Черно море е взел трите точки. Доказа­телство, че те не са плод на случайност, са последвалите гръмки успехи над ЦСКА и Левски.

Освен поражението във Варна разградчани имат и друг повод за по-специално отношение към мача поради факта, че точно Черно море разби мита за непревземаемата крепост и би насред "Лудогорец Арена" преди два сезона.

Съперниче­ството между Стойчо Сто­ев и Георги Иванов внася още драма. Гонзо не прощава на бившия настав­ник на Миньор и Спор­тист (Своге). Двамата имат три срещи до момента в елита, като и в трите случая синият кумир е бил на печелившата страна. По-инте­ресно е, че тимовете на Гон­зо (Левски и Черно море) са вкарали общо 9 гола на тези на Стойчо - Спортист, Миньор и Лудогорец. За да
счупи каръка обаче, Стоев ще трябва да превключи на висока скорост, защото Ге­орги Иванов вече доказа, че не се шегува и надви Стойчо Младенов, Димитър Димит­ров и бившия си помощник Антони Здравков. Двубоят ще е с по-особено значение и за Гонзо, тъй като той де­бютира със загуба в Разград начело на Черно море през пролетта.

Шампионите ще излязат с поне една промяна в състава си днес. Със сигурност на пейката ще остане Върджил Мисиджан. Холандецът е с лека травма, но Стойчо Стоев не иска да рискува здравето му. Вместо него на терена ще се появи Иван Стоянов. Племенникът на Йордан Лечков ще действа вдясно на атаката, докато Михаил Александров ще е отляво. До последно под въп­рос ще е участието на Марселиньо, който също има проблеми. Ако бразилецът не играе, то като плеймейкър ще действа Фабио Еспиньо, а в средата ще са Златински и Дяков.

Вероятни състави:

Лудогорец: Вл. Стоянов - Кайсара, Моци, Терзиев, Й. Минев, Дяков, Ешпиньо, Ив. Стоянов, Марселиньо, Александров, Безяк

Черно море: Китанов - Станчев, Котев, Ал. Александров, Венков, Д. Георгиев, Паланков, Коконов, Бергонси, Г. Илиев, Бакари


Още по темата: общо новини по темата: 8
04.12.2013
04.12.2013
04.12.2013
03.12.2013
03.12.2013
03.12.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: