Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
ЦСКА ще търси първи успех на "Тича" от 6 години
Автор: Екип Varna24.bg 10:35 / 23.03.2014Коментари (0)931
© Bulphoto
ЦСКА гостува на Черно мо­ре днес в 15:45 часа. Червени­те излизат не само срещу мо­ряците, но и срещу история­та. Тимът няма успех на "Ти­ча" от 6 години насам, а в то­зи период вкара само един гол - през есента при 1:2 чрез Емил Гъргоров. Тогава армей­ците станаха жертва на скандалното съдийство на Станислав Тодоров. Послед­ният им успех във Варна пък датира от 20 април 2008 г. с 2:0 след голове на Неи.

ЦСКА влиза в мача в силна форма и ще гони шеста поредна победа в А група. Ако я постигне, отборът ще дръп­не с 8 точки пред Ботев Пловдив на третото място и почти ще си гарантира евроучастието, като в също­то време ще погледне още no-смело към челото.

Стойчо Младенов няма да може да разчита единствено на наказаните Валентин Или­ев и Омар Косоко. В отбора няма други кадрови проблеми. Наставникът планира да запа­зи системата от срещата с Левски - 4-1-4-1. Под рамката се завръща М'Боли, а титуляр отново ще е героят от вечното дерби Пламен Крачунов. Вдясно на отбраната се завръща Апостол Попов, кой­то заменя Венци Василев. Мал­ко пред защитния вал с изцяло дефанзивни задачи ще е Тодор Янчев, също както срещу си­ните. Пред него Иван Марко­вич и Ивайло Чочев ще са на­товарени с по-офанзивни функции. По лявото крило ще се завърне Неманя Милисавлевич, който пропусна мача с Левски заради травма. От­дясно пак ще действа Иван Стоянов, а на върха на атака­та, както и в последния дву­бой ще е Емил Гъргоров. За Варна пък въобще не пътува­ха Марсиньо, Черни, Карачанаков и Долапчиев.

С изключение на наказания Даниел Георгиев треньорът на Черно море Георги Иванов може да разчита на всичките си останали футболисти. В състава се завръщат Бакари и Михаил Венков. Първият изтърпя наказание през от­миналите две срещи, а Венков лекуваше контузия в глезена. Очаква се испанецът да пове­де атаката на тима, а на пейката да остане Валери Домовчийски. Почти сигурно като дясно крило отново ще започне нигериецът Стенли Окоро, който остави добри впечатления при гостуване­то на Литекс. В тима са мно­го доволни от функционално­то му състояние, въпреки че пропусна почти цялата зим­на подготовка заради визови проблеми.

Черно море - ЦСКА (15:45, "Тича")
Главен съдия: Александър Костадинов

Вероятни състави:

Черно море: Китанов - С. Александров, Котев, Атанасов, Венков, Бергонси, Паланков, Коконов, Божилов, Окоро, Бакари
Треньор: Георги Иванов

ЦСКА: М'Боли - Попов, Крачунов, Менди, Фо-Поре, Янчев, Чочев, Маркович, Милисавлевич, Стоянов, Гъргоров
Треньор: Стойчо Младеное


Още по темата: общо новини по темата: 18
24.03.2014
24.03.2014
23.03.2014
23.03.2014
23.03.2014
22.03.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: