Косьо Мирчев: Спартак е корав, няма нищо общо с есента

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:04 / 16.04.2014
1357
Помощник-треньорът на Банско Константин Мирчев очаква тежък мач срещу Спартак 1918. "Тази пролет у дома имаме проблеми със силните в "Б" група. Изгубихме от Марек и Добруджа, бихме само Каварна. Спартак са корави и ги слагам от силните, което личи от играта и резултатите им. Имам информация за тях и зная, че нямат нищо общо с отбора от есента, който победихме във Варна. Спартаклии са по-добре физически и игрово, води ги и добър треньор", заяви за "Народно дело" Мирчев.

Последният се надява, че футболът ще е победителят в четвъртък в Банско. "Ние нямаме шанс за първите две места, а Спартак за мен вече се е спасил от изпадане. Това предполага, че футболистите на двата тима ще са разкрепостени и ще изнесат стилна продукция", допълни Мирчев.

Той уточни, че разполагат с най-доброто, като аут е само Герасим Заков заради разтежение. Атаката ще води голмайсторът на втория ешелон Атанас Чепилов, който е вкарал 10 гола до момента.

Мирчев разкри още, че при тях заплати и премии се плащат редовно, тъй като клубът е обезпечен във всяко едно отношение. 50% от издръжката поема общината, а другата половина - фирма "Юлен" на Цеко Минев. "При нас единствено теренът не е в най-добро състояние, за което обаче има обяснение. Даден е на концесия за 30 години на бившия шеф на Пирин Николай Галчев и той пуска лятото гръцки и други чужди клубове да играят. Макар че го поддържат, тревното покритие не е блестящо", допълни Мирчев.

Последният каза още, че заедно с наставника Сашо Томаш са пристигнали принципна уговорка с ръководството да останат и за другия сезон, но само ако бъдат поставени високи цели. "Нормално е, след като имам изградена структура и сме финансово независими, да щурмуваме и "А" група. Дали ще е успеем, е отделен въпрос, но е важно да имаме високи амбиции, за да се развива клубът", завърши Мирчев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).