Дзенга проходи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:18 / 03.06.2014
1323
Десният бек на Спартак 1918 Стенислав Георгиев-Дзенга проходи след операцията. Както е известно, на 23 април в София той претърпя интервенция на скъсани предни кръстни връзки на дясното коляно и увреден менискус. 

"Махнах шината и отново ходя като нормален човек. Още не мога да свивам крака си, но скоро и това ще стане. На този етап бедрото ми е доста отслабнало и съм загубил мускулна маса, което обаче е нормално и с времето мускулът ще се възстанови", заяви за "Народно дело" Стенислав. 

Той допълни, че в края на седмицата се прибира във Варна, за да продължи с рехабилитацията. Запитан кога очаква да се върне на терена и дали ще го направи с екипа на варненския клуб, Георгиев каза: "Ще играя пак футбол най-рано през ноември. Няма обаче да бързам, тъй като тогава терените може и да са лоши, така че по-сигурно е да се завърна напролет. Много ми се иска да продължа в Спартак 1918, но всичко зависи от това с какви финансови възможности ще разполага клубът. На този етап всички играчи в тима се надяват на положителна развръзка."


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).