Никола Спасов ще опита да спаси Спартак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:41 / 04.08.2014
2041
Никола Спасов е новият треньор на закъсалия Спар­так (Варна). Специалистът, под чието ръководство градският съперник Черно море постигна най-големи­те си успехи през новия век, се нави да опита да спаси "со­колите". Това ще е втори не­гов престой на Коритото, след като води тима и преди двегодини.

"Знам, че ситуацията е изключително сложна. Не ме е страх обаче да поема от­говорност и да опитам да спася един клуб с традиции и име, какъвто е Спартак. На първо време е необходимо възможно най-бързо да събе­рем отбор. Спешно ни тряб­ват още другата седмица 10-15 играчи, по-голямата част от които са играли професионален футбол", зая­ви Спасов.

В края на миналата сед­мица соколите бяха напусна­ти от 90% от играчите, ко­ито изкараха лятната под­готовка и биеха наред в контролите. В момента на разположение на Спасов са 8 човека, половината от кои­то все още в юношеска въз­раст. В групата са вратари­те Генко Славов и Константинос Хавелос, както и по­левите играчи Радомир То­доров, Тодор Николов, Геор­ги Щерев, Тодор Маринчев, Ивайло Русев и Славомир Събков.

Очаква се още днес да дойдат десетина нови, като се търсят предимно футболисти от Варна, за да не се плащат квартири.

Дру­гата неделя по програма Спартак трябва да приеме Добруджа. Почти сигурно за отменения двубой с Банско ще бъде присъдена служебна загуба.

Източник: в. "Тема Спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).