Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Пак мислят платен канал за “А" група
Автор: Екип Varna24.bg 09:28 / 15.08.2014Коментари (7)912
© Varna24.bg
Идеята за създаване на платен канал за мачове от "А" група пак е актуална, след като в петък изтича срокът за плащане за настоящия сезон от ТВ7.

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов ще предложи за дискусия във футболната управа нова формула за излъчване на родните мачове, пише вестник "Труд".

"Каква ще е разликата ако примерно Нова или Би Ти Ви вземат правата? - запита босът на "белите". - Ще предават по един мач на уикенд, защото е скъпо излъчването. Това не ни удовлетворява. Единственият начин е договорка с кабелните оператори с милиони абонати. В техните мрежи да бъде пуснат платен канал, специално за "А" група, а защо не и с друг спорт. Операторите да прибавят месечно към таксата си по 2 лева, 3 лева или колкото изчислят - услугата ще е подобна на това да си плащаш допълнително за филмов канал, например. 200 000 от абонатите им да плащат, ще е добър старт. Другото вече сме го опитали и виждаме, че през година настава криза с тв правата."


Още по темата: общо новини по темата: 84
16.05.2015
14.05.2015
13.05.2015
09.05.2015
09.05.2015
07.05.2015
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
чичо Венци си я дъвче тая идея от 100 години. За к'во ми е да плащам допълнително пакет "БГ Футбол", че да му гледам утрепаното циркаджийско отборче, което открай време си е пълнеж в А група.
+2
 
 
Идеята е добра, но не за държава в която футбола се "ръководи" от измет като този с предложението. Изгониха народа от стадионите и сега се опитват да ни отстранят и от малкия екран.
+7
 
 
Аз да не съм луд да давам по 3-5 лв отгоре за да гледам Марек- славия.Тва няма да стане
+6
 
 
на бат Венци май са му малко парите от ТВ права та иска още
+9
 
 
Абе батко венци кви са тия глупости дето ги дрънкаш от Нова Тв са готови по 4 мача на Уикенд той ми дрънка , че по един мач ще дават . А за парите не стига , че те на зрителите трябва да плащат да ги гледат ами и дрънка да се плащало . Значи ем телевизиите да взимат пари от реклами с които не само си избиват ТВ правата ами и на всичкото отгоре да получават още пари ай сиктир
+11
 
 
аз мисля че трябва на нас да дават по 30-40лв на месец за да ги гледаме как си оправят тотото и то точно хора като този тулуп Венци,Перуката ...Домуса и др.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: