Трима дебютират за Спартак в събота

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:10 / 20.08.2014
1108
Трима нови футболисти ще запишат дебют за Спартак 1918 при гостуването на Созопол в събота от 18 ч. Това разкри за "Народно дело" треньорът Златко Янков.

"Ивайло Крушарски ще е на вратата, Крис Йонев ще започне в сърцето на отбраната, а Никола Яначков ще играе като вътрешен халф", уточни Фара. Както е известно, Крушарски и Яначков тренират от понеделник, а Йонев проведе първото си занимание с тима вчера следобед.

"Крис и Никола бяха в "А" група през изминалата пролет. Йонев бе при мен в Нефтохимик. Качествата му са ми добре познати, но по-важно е, че идва подготвен, защото е поддържал форма с друг отбор. Яначков пък обличаше екипа на Любимец. Помня, че вкара гола за победата срещу моя Нефтохимик в Несебър", каза Янков. Той допълни, че вратарят Крушарски е бил на проби в английски клуб, но след като не могъл да си уреди трансфер, изкарал миналия полусезон в Разлог.

Днес към спартаклии ще се присъедини и бившият нападател на Нефтохимик Евтим Георгиев. Той, както и дошлият в понеделник Диян Малчев са играли под ръководството на Янков за "шейховете" през пролетта. "Двамата не са в оптимално функционално състояние. Диян имаше разтежение през пролетта, после пак го повтори, а Евтим не е тренирал пълноценно през лятото. Но когато са готови, ще ни вършат работа", завърши Фара.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).