Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Кобрата уверен в победата срещу Кличко
Автор: Екип Varna24.bg 14:24 / 25.08.2014Коментари (0)949
©
"Подготвям се добре за двубоя. Подготовката ми е като за всеки друг мач. Напълно уверен съм, че мога да спечеля. Зная на какво съм способен и искам да докажа на хората, че съм по-силен от Владимир Кличко". Това заяви претендентът за световната титла по бокс в тежка категория Кубрат Пулев пред World Boxing News, броени дни преди двубоя му с Владимир Кличко на 6 септември в Хамбург. Кобрата е във финален етап от своята подготовка за срещата, след като прекара известно време и България, качвайки треньора Ото Рамин и спаринг партньорите си на базата в Белмекен.

Едно от основните оръжия на украинеца е неговият ляв прав, с който Кличко успява да установи пълен контрол над мачовете си. За това обаче Пулев заяви: "Не смятам, че левият прав на Кличко ще е проблем за мен. Вярно е, че надали ще ми бъде комфортно срещу него, но все пак боксът не е баскетбол, където единствено ръстът има значение".

Преди време Кубрат сподели пред World Boxing News, че настоящата ера в тежка категория е по-добра от тази на легендарния Майк Тайсън. Тогава коментарите на Кобрата предизвикаха сериозни полемики сред феновете, а сега софиянецът обясни какво точно е имал предвид: "Казах го, защото сега боксът е далеч по-шлифован отпреди. Сега и самите боксьори са по-едри и силни физически отпреди, което прави нещата различни от времето на Тайсън. "Подобно на всяка друга категория, тежката също е в процес на еволюция, но братята Кличко бяха на върха твърде дълго време и я направиха малко скучна. Ще променя всичко това през септември".

В случай, че спечели шампионските пояси на Владимир Кличко, пред Кубрат Пулев стои възможността за обединителни мачове срещу Бърмейн Стивърн и Руслан Чагаев. "Двамата са са добри боксьори, но това не е въпрос на личен избор от страна на шампиона. Има си правила, които трябва да се спазват. Титлите се защитават срещу официалните претенденти, като аз няма да бъда по-различен в това отношение", заяви Кубрат Пулев.


Още по темата: общо новини по темата: 60
01.05.2015
21.01.2015
03.12.2014
25.11.2014
19.11.2014
18.11.2014
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Любопитно! Не футбол, а баскетбол сякаш са мачовете от АМФЛ-Варна
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Ватерполният "Комодор" - Варна ликува с победа над КПС "Варна" при 17-годишните
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: