Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Жоро Илиев: Поканата ме изненадва. Дано помогна на отбора
Автор: Екип Varna24.bg 12:01 / 27.08.2014Коментари (0)1104
©
Халфът на Шъдзяджуанг Йонгчанг Георги Илиев остана изненадан, че Любо Пенев го е поканил в националния отбор за първата евроквалификация с Азербайджан на 9 септември. За последно варненецът бе обличал екипа на държавния тим при загубата от Италия с 0:1 в световна квалификация преди около една година.

"Изненадан съм от поканата на г-н Пенев, тъй като няма възможност да гледа мачовете от втора дивизия на Китай. Явно обаче разполага с информация за състоянието ми. Винаги съм се чувствал щастлив, когато играя за България, и се радвам, че отново ще мога да го правя. Дано помогна на отбора да изпълни целите си", заяви за "Народно дело" от Китай Илиев. 

Запитан имаме ли шансове за класиране за финалите на европейското във Франция през 2016 г., той каза: "Всичко зависи от самите нас. Как ще подхождаме към мачовете, какви резултати ще постигаме и т.н. Но е нормално, след като през последните 2 години като атмосфера, колектив и игри националният се развива в правилната посока, да се стремим да постигнем нещо значимо."

Георги Илиев и Емил Гъргоров тръгват за лагера на трикольорите в Правец веднага след мача им в събота.
Относно домакинската загуба на Шъдзяджуанг с 0:2 преди дни и изпусната дузпа от него, Жоро заяви: "Късметът ни обърна гръб в тази среща, тъй като нито едно от положенията ни не влезе. През второто полувреме можех да изравня, но вратарят спаси битата от мен дузпа. Важното е обаче, че продължаваме да сме в играта за елитна промоция. Втори сме, на 5 точки от първия и една пред третия. Преди сезона шефовете искаха да сме в топ 5, но след като се отвори възможност за едно от първите две места, ще опитаме максимално да се възползваме от нея."

Георги призна още, че редовно се чува с бившите си колеги от Черно море и се радва, че са успели да прекъснат черната серия. "С Никола Спасов родният ми тим постигна големи успехи, като аз имах шанс да съм част от бронзовата селекция и паметните мачове в Европа, особено срещу Щутгарт. Дано сега г-н Спасов успее да измъкне Черно море от деликатната ситуация, в която попадна", завърши Жоро.


Още по темата: общо новини по темата: 82
20.10.2015
14.10.2015
12.10.2015
07.10.2015
01.10.2015
29.09.2015
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: