Спартаклии търсят аматьори за спаринг

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:13 / 02.09.2014
1057
В Спартак 1918 търсят аматьори за контрола в петък. За "Народно дело" Златко Янков призна, че от Добруджа им отказали, а вариантът да срещнат Черноморец също не бил уместен, тъй като играят с бургазлии в "Б" група след няколко кръга.

"Говорихме с няколко отбора в Североизточна "В" група, но и те не искат, тъй като футболистите им са на работа през седмицата. При всички случаи обаче трябва да намерим съперник", допълни Фара. Вчера следобед той събра своите за първа тренировка за седмицата, а днес и в сряда планира двуразови занимания.

Шефът на УС Антон Фажев пък уточни, че причината за назначението на Тодор Попов за директор на школата е изцяло организационна. "С Николай Станчев отдавна се бяхме разбрали, че ангажиментите му ще са само към набор 1999. По-подходящ човек за нов директор от Тошко няма, тъй като дълги години работи с подрастващите, познава треньорите и се ползва с тяхното уважение. Не се предвиждат треньорски смени, целта ни е единствено да се вдигне нивото на работа", обясни Фажев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).