Михаил Мадански: Абсурд е да подценим Спартак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:30 / 05.09.2014
1078
Никой в Монтана няма да подцени Спартак 1918, гарантира пред "Народно дело" техническият директор на клуба Михаил Мадански. Лидерът в "Б" група приема последния на 13 септември (събота) от 17 ч.

"До мача има време и за него ще започнем да мислим от понеделник, но ако има нещо сигурно, то е, че сме внушили на нашите играчи да си избият от главите всякакво подценяване. Към всеки съперник изпитваме уважение, а Спартак е и с традиции във футбола ни и все някога ще започне да печели точки", каза за "Народно дело" Мадански. 

Той похвали бившия спартаклия Иван Минчев, който в началото на миналия месец подсили монтанци: "Иван има качества и се справя добре в средата на терена. Разчитаме да направим боеспособен отбор с млади и талантливи играчи като него и по-опитни, сред които са Здравко Лазаров и други."

Мадански изгради също задоволство от мачовете във втория ешелон. "Отборите се стремят да играят футбол, има и много млади треньори, които искат да се развиват. Първенството в "Б" група тепърва набира скорост и ще е много интересно и оспорвано."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).