Кличко: Надявам се Пулев да знае, че шампионът не трябва да се подценява

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:15 / 10.11.2014
1183
"Надявам се Кубрат Пулев да знае, че шампионът не трябва да се подценява", заяви Владимир Кличко за предстоящия бой с българина. Украинецът говори пред тв канала RTL, който ще излъчи мача в Хамбург в събота вечер.

"Чувствам се на 100 процента здрав и се радвам, че ще мога да пусна юмруците ми да летят", казва Кличко. Шампионът разкрива, че в подготовката си е ангажирал за спаринги дори боксьори като олимпийския шампион Антъни Джошуа. Украинският боксьор коментира съперника си и скандалното пренасрочване на двубоя от 6 септември за 15 ноември.

"Получих травма в бицепса, може да се случи на всеки - твърди Кличко. - Благодарение на отлагането Пулев имаше повече време да се подготви по-добре. Това означава, че сега той ще е по-силен, отколкото през септември. Очаквам да се боксира така, че публиката да остане доволна. Заедно с треньорите си, които ме познават отлично, Пулев имаше време да изработи различни стратегии. Нетърпелив съм да видя какво са измислили."

Конкретно за качествата на Кубрат шампионът обобщава: "Много самоуверен. Няма голям опит, но показва огромно желание. Не дава индикации, че мисли за загуба, а само за победа. Преминал е добра аматьорска школа, не е губил като професионалист. Няма страх и притеснения, защото не ги е преживявал. Притежава техника, силен е на дистанция, не е лесно да го улучиш."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).