Кубрат призна пред Eurosport: Ще искам реванш от Кличко

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:55 / 16.11.2014
1326
Кубрат Пулев открито заяви пред Eurosport, че ще поиска реванш от Владимир Кличко. Кобрата беше още на ринга, когато даде интервюто пред британската медия. Българинът още веднъж заяви, че мениджърската компания, която обслужва Кличко, е монополист в бокса и че Владимир използва всякакви номера.

"Владимир не е истински боксьор, защото използва твърде много трикове навсякъде - от ръкавиците до всичко, служи си с всичко нечестно... Уважавам Виталий, но Владимир и К2 е един монопол в бокса, това е истината, това е самата истина. Това е всичко."

"Чувствам се много добре, аз съм толкова млад, може би ще се бия още веднъж и ще спечеля. Мисля, че ще спечеля. Може би нямам много мачове, но миля, че следващия път ще спечеля. К2 е един монопол в бокса. Владимир обаче е добър боксьор. Но днес спечели с късмет. Ще искам още един мач. Не може би, а ще искам реванш. Искам повторение на мача. В бокса един път печелиш, друг път губиш."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).