Уреждат Пупович за мача с ЛУКойл

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:06 / 04.12.2014
322
Черно море-Порт Варна ще картотекира днес Милян Пупович във федерацията. Сръбският център се завърна при "моряците" миналата седмица, след като игра 2-3 месеца в Левски. Баскетболистът пропусна гостуването на Спартак в Плевен, но сега ще бъде уреден с права за изключително важния домакински мач с ЛУКойл Академик. Срещата от 9-ия кръг на Националната лига е утре от 18 ч. в зала "Христо Борисов" във Варна. Преди двубоя Черно море е с актив от 4 победи и три загуби, докато "студентите" все още не познават вкуса на поражението.

ЛУКойл загря успешно за гостуването си в морската столица, като записа първата си победа в Еврочалъндж през този сезон. След три поредни загуби вицешампионите най-накрая хванаха ръка, печелейки като гост на Кьорменд с резултат 76:63. Така "студентите" запазиха шансове да продължат напред в турнира, но те минават през две задължителни победи и благоприятно развитие на останалите срещи. Иначе в този мач българите водеха от началото до края и контролираха преднината в своя полза. Те спечелиха и с повече от 6 точки, което значи, че при евентуално равенство между двата отбора българският тим ще има предимство. Следващата седмица ЛУКойл ще приеме естонския Тарту Рок в Самоков. ЛУКойл вкара 11 тройки от 27 опита, докато домакините бяха 6 от 20. Те обаче компенсираха със 17 от 27 от наказателната линия срещу едва 5 от 8 за българите. Най-резултатен за успеха стана Чарлс Томас с 20 точки, а той добави и 8 борби. Тери Смит също се включи добре с 18 точки и 6 борби, а Бруно Шундов се отчете с 11 и 7.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).