Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Черно море излиза "само за победа" срещу Левски
Автор: Екип Varna24.bg 09:29 / 05.12.2014Коментари (0)777
© Bulphoto
Халфът на Черно море Димо Атанасов призна, че мачът с Левски е рубикон в битката за първата шестица. Варненци приемат сините на "Тича" утре от 12:30 часа.

"Във всеки мач трябва да даваме всичко от себе си. Срещу Левски гоним само победа. Трябва да спечелим този, тъй като е изключително важен", отсече полузащитникът.

Съотборникът му Мирослав Манолов е на подобно мнение.

"Всеки мач е важен, но знаете, като се играе срещу водещите отбори, зарядът е малко по-особен. Сблъсъкът с Левски е с по-особена стойност, защото трите точки ще ни помогнат да влезем w шестицата. Явявасе рубикон. Умора за него няма как да не се появи във футболистите, защото във Варна теренът е тежък. Има обаче още 10 дни, ако трябва, на мускули ще ги изкараме тези два мача", сподели Манолов, визирайки домакинството на Левски и следващото гостуването на ЦСКА.

"Такава е програмата, нека мине първо събота, дай Боже да бием, после ще мислим за ЦСКА. Докато имаме теоретични шансове, ще се борим за първата шестица. Така че всеки мач играем за 3-те точки", допълни Манолов.

В лагера на Черно море все още нямат яснота дали щемогат да разчитат на капитана си Кирил Котев за срещата с Левски. Защитникът счупи носа си в миналия кръг срещу Локомотив (Пловдив) и тренира на облекчен режим. Днес наставникът Никола Спасов ще вземе крайното решение за Котев, но е по-вероятно бранителят да не играе. Същото се отнася и за холандския халф Марк Клок, който продължава да се възстановява от мускулно разтежение. Като се добави наказанието на Сашо Александров и трайно контузените Георги Китанов, Даниел Георгиев и Бакари, то кадровите проблеми пред старши треньора стават сериозни. Почти сигурно Спасов отново ще попълни групата си с юноша от школата. Срещу Славия за купата през второто полувреме официален дебют за варненци записа младият халф Александър Йовчев.


Още по темата: общо новини по темата: 13
08.12.2014
06.12.2014
05.12.2014
05.12.2014
05.12.2014
05.12.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: