Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Бедоя: Подготвени сме за мача срещу Черно море
Автор: Екип Varna24.bg 10:27 / 05.12.2014Коментари (0)641
© Bulphoto
Халфът на Левски Мигел Бедоя подчерта, че се чувства много щастлив на "Герена". 

"Настроението е отлично след големия успех над Монтана с 4:0 за купата. Този мач бе изключително важен за нас. Беше задължително да се класираме на четвъртфиналите. Сторихме го и всичко в отбора е много по-добре", каза снощи Бедоя.

"Подготвени сме за мача срещу Черно море, знаем какво да очакваме там. Все пак в доста гостувания терените не са добри. Ще влезем здраво в мача и ще направим всичко възможно, за да победим. Имаме доста контузени играчи, усеща се умора в състава, но трябва да положим много усилия, за да завършим годината подобаващо. И аз имам болки, но ще ги преглътна и ще играя срещу Черно море. 

След оставащите два мача до края на годината ще имаме достатъчно време за почивка и да се възстановим добре. Сега най-важното е да успеем да постигнем две победи, за да бъдем в тройката на класирането", каза Бедоя. Той разкри, че не е притеснен от финансовите затруднения на клуба и в момента не мисли да напуска. 

"Моето желание е да си изпълня успешно договора с Левски. Знам, че клубът има финансови затруднения, но в съблекалнята всичко е наред. Уверявам ви, че така ще продължи да бъде". Той каза, че за първи път в България му се е наложило играе на празен стадион. 

"Натрупаха се много глоби, които утежняват ситуацията в клуба. Играхме много мачове без публика, а футболът е за феновете. На никой не му е приятно да играе в такава атмосфера. Аз за първи път тук играх на празен стадион. Винаги е добре да усещаш подкрепата на публиката. Дано повече нямаме такива наказания. Иначе съм радостен, че феновете ме подкрепят", завърши Бедоя.

Още по темата: общо новини по темата: 13
08.12.2014
06.12.2014
05.12.2014
05.12.2014
05.12.2014
05.12.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: