Рутинна победа на младшата възраст на “Черно море"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:36 / 23.02.2015
1090
В среща от ХХІV кръг на Елитната футболна група до 17 г. тимът на "Черно море" постигна рутинен успех срещу гостуващия състав на "Векта" (Пловдив). На стадиона под Аспаруховия мост на тежък терен варненци нямаха проблеми. Дежурният голмайстор Валентин Йосков отбеляза попадение в 22-ата минута, след като засече перфектно с глава центриране от корнер на Илиан Илиев-младши.

В 36-ата минута и другият национал на "Морето" в младшата възраст - Валери Христов се разписа, подпечатвайки и домакинския успех на своя отбор. Той се измъкна от защитата на "Векта" и не сгреши.

След почивката "моряците" пропуснаха да оформят резултата с по-изразителен цифров вид, пропускайки 4 - 5 чисти положения. Пловдивчани нито един път не застрашиха вратата на "Черно море".

След мача наставникът на варненци Калоян Георгиев коментира специално за Медийна група "Черно море", че успехът е бил рутинен, в спокоен мач.

"Стигнахме до победата без напрежение", каза още той.

Трите точки позволиха на тима от Варна да излезе на 5-о място в първенството на младшата възраст. В следващия кръг "Морето" гостува на един от лидерите - "Левски".

"Черно море U17": Павлин Евтимов, Валери Христов, Николай Николаев, Цанко Иванов, Марин Сираков, Марин Сираков, Светослав Павлов, Николай Богданов, Кристиян Събев, Слави Славов, Илиан Илиев - мл., Валентин Йосков (Костадин Димитров, Габриел Атанасов, Мартин Петров, Румен Касабов).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).