Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Таня Асенова и ХК Локомотив са №1 на Варна за март
Автор: Екип Varna24.bg 11:33 / 02.04.2015Коментари (1)1359
Шампионката на България по тенис на маса Таня Асенова бе определена за спортист №1 на Варна за месец март. Лидерката на СКТМ "Комфорт" спечели както индивидуалната титла, така и тази на двойки с партньорката си Надя Убчева. За Асенова гласуваха осем журналисти, участвали в анкетата, като само един вот отиде за състезателя по муайтай Милен Маринов. Таня спечели трофеите си само три месеца след като роди, и на церемонията посвети наградата на своята дъщеричка Христина. Главният треньор в клуба Антон Радушев пък подчерта, че за всички успехи основна заслуга има спонсорът - фирма "Комфорт".

За отбор на Варна за март бе определен хандбалният Локомотив. "Железничарите" спечелиха турнира за Купата на България и напълно заслужено получиха осем от гласовете на журналистите. Само един вот отиде за гимнастически клуб Интерком груп-Черноморски юнак.

За състезател №1 на варненското Спортно училище "Георги Бенковски" бе определен щангистът Мелкон Папазян. За него вота си дадоха шестима журналисти, а един гласува за плувкинята Василики Кадоглу.

За първи път в историята на анкетата в онлайн допитването победители станаха трима спортисти с по 20 процента - Александър Александров (джу джицу), Ивайло Радев (класическа борба) и Таня Асенова (тенис на маса).








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Анкетата е далгогодихна традиця на спортната редакця на Радио Варна!!!!Утчастието на спортните йурналисти от Варна не е задалйително,но показва познаването на варненскя спорт и неговите проблеми!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Варненски треньор се радва: Нямаме нито една загуба
Световната купа "Варна" 2024 отново обединява млади таланти в света на киокушин
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: