Таня Асенова и ХК Локомотив са №1 на Варна за март

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:33 / 02.04.2015
1366
Шампионката на България по тенис на маса Таня Асенова бе определена за спортист №1 на Варна за месец март. Лидерката на СКТМ "Комфорт" спечели както индивидуалната титла, така и тази на двойки с партньорката си Надя Убчева. За Асенова гласуваха осем журналисти, участвали в анкетата, като само един вот отиде за състезателя по муайтай Милен Маринов. Таня спечели трофеите си само три месеца след като роди, и на церемонията посвети наградата на своята дъщеричка Христина. Главният треньор в клуба Антон Радушев пък подчерта, че за всички успехи основна заслуга има спонсорът - фирма "Комфорт".

За отбор на Варна за март бе определен хандбалният Локомотив. "Железничарите" спечелиха турнира за Купата на България и напълно заслужено получиха осем от гласовете на журналистите. Само един вот отиде за гимнастически клуб Интерком груп-Черноморски юнак.

За състезател №1 на варненското Спортно училище "Георги Бенковски" бе определен щангистът Мелкон Папазян. За него вота си дадоха шестима журналисти, а един гласува за плувкинята Василики Кадоглу.

За първи път в историята на анкетата в онлайн допитването победители станаха трима спортисти с по 20 процента - Александър Александров (джу джицу), Ивайло Радев (класическа борба) и Таня Асенова (тенис на маса).



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).