Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Левски и "Морето" репетират за финала
Автор: Екип Varna24.bg 08:49 / 09.05.2015Коментари (0)1069
© Bulphoto
"Черно море" и "Левски" днес ще направят генерална репетиция за финала за купата. Двата тима ще се срещнат на 30 май в Бургас в битка за трофея, но преди това трябва да премерят сили и в шампионата. 

Очакванията са "сини" и "зелени" да не пазят титулярите си, а напротив, да заложат на всичко най-добро, с което разполагат. И двата тима се представят добре в първенството, въпреки че ритат във втората шестица. Двете селекции ще опитат да направят зрелищен двубой, с който да покажат, че мястото им не е при изпадащите. Разликата между "сини" и "зелени" е само три точки, така че и изходът на двубоя има значение. 

В "Черно море" са надъхани да бият "Левски" и да получат психическо предимство преди финала.

"Срещата е за престиж, тъй като дали ще завършим седми, или осми, няма значение. Ще дадем обаче най-доброто от себе си и ще се опитаме да поднесем спектакъл в последния голям мач за сезона пред нашата публика", заявиха Моряците. 

Никола Спасов ще заложи на 3-3-3-1. На вратата се завръща Александър Чанович, който пропусна последните две срещи заради разтежение. Пред него в защита ще излязат Мамуту Кулибали, Кирил Котев и Михаил Венков. В средата на терена ще си партнират Марчин Бурк-хард, Стенно дос Сантос и Марк Клок, отдясно ще атакува Матиас Курьор, а отляво - Иван Коконов. Себастиан Ернандес ще е зад изнесения в атака Вилиян Бижев. 

Гостите от София също излизат крайно амбицирани да спечелят трите точки, тъй като един път вече се спънаха на "Тича". На "синята" врата ще е Йоргачевич, а карето пред него ще оформят Александров, Стойчев, Белаид и Орачев. В средата ще си помагат Бедоя и Стефан Велев. По крилата ще атакуват Краев и Педро, а зад централния нападател Домовчийски ще започне Аниете.

Още по темата: общо новини по темата: 10
11.05.2015
10.05.2015
10.05.2015
09.05.2015
08.05.2015
08.05.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: