Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Никола Спасов след загубата от Левски: Притесняват ме съдиите за финала
Автор: Екип Varna24.bg 09:26 / 10.05.2015Коментари (0)1191
© Bulphoto
Треньорът на Черно море Никола Спасов призна превъзходството на Левски след загубата с 0:2 от "сините" на стадион "Тича" във Варна.

"Левски ни надиграха и съвсем заслужено ни победиха, В момента са в по-добро състояние, през цялото време контролираха мача, ние бяхме по-пасивният отбор, въпреки че имахме своите положения.

Стана добър мач, имаше много пропуски, надиграха ни, в момента са по-добри и заслужено ни победиха. Изводите ще си останат за нас. Ще вземем поука от срещата, ще погледнем къде сме сгрешили, но като цяло не изглеждахме уверени, което беше най-неприятното за мен", коментира Никола Спасов след генералната репетиция за финала в турнира за Купата на България, където двата отбора отново ще се срещнат след 20 дни.

За финала Спасов изрази две основни притеснения - физическото състояние на отбора му и съдийското назначение. 

"Притесненията ми за финала са свързани с физическото състояние на моя отбор и съдията, който ще изберат да свири. Притеснява ме тая умора, надявам се футболистите да влязат в по-добро физическо състояние до финала и там се надявам да изглеждаме по-добре. Липса на концентрация имаше при центриранията и като че ли имаше умора у футболистите. Бакари е добре, само крамп мисля, че има. Не му е тежко положението и мисля, че ще се възстанови, дано да се възстанови", сподели той.

Спасов заяви, че съдията Мартин Стоименов не е повлиял на крайния резултат, но го обвини, че е неуверен и прави дребни грешки.

"Резултатът е абсолютно обективен, в никакъв случай съдиите не можаха да повлияят на крайния резултат. Но това са много млади съдии и неуверени, които правят грешки и винаги правят грешки в обратна посока - имам предвид винаги се греши в полза на Левски и другите отбори. Дребни фаулове и спорни положения винаги са за Левски и това са най-големите ми притеснения"


Още по темата: общо новини по темата: 10
11.05.2015
10.05.2015
09.05.2015
09.05.2015
08.05.2015
08.05.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: