Кольо Спасов решава за таланти след изпълкома

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:24 / 17.06.2015
1302
Треньорът на Черно море Никола Спасов ще реши на кои измежду петимата талантливи футболисти, излизащи от юношеска възраст, да бъдат предложени първи професионални договори след изпълкома на БФС.

Както е известно, десния халф-бек Мартин Костадинов, халфовете Александър Попов и Александър Йовчев и нападателите Кристиян Пешков и Илиян Неделчев вече нямат право да играят за юношите, тъй като са родени през 1996 г.

На изпълкома се очаква да стане ясно колко юноши трябва да картотекира всеки отбор от "А" група за сезон 2015/2016. Ако например са четирима, това означава, че Спасов ще задържи двама от въпросните таланти, тъй като разполага също с Георги Китанов и Бекир Расим. Ако са по-малко, петимата перспективни играчи ще си търсят нови отбори. 

При положение че парафират първи професионален контракт с друг клуб, "моряците" ще имат право на финансова компенсация според наредбата на БФС. Практиката на "Тича" е обаче да не търсят пари за ненужни в представителния тим таланти, а да им дават бележки, за да се развиват.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).