Симеон Варчев може да смени треньори в школата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:50 / 26.06.2015
873
Вицепрезидентът на Черно море-Порт Варна Симеон Варчев разкри, че не е изключено да смени някои от треньорите в детско-юношеската школа на баскетболния клуб. 

"Причината за липсата на доскорошната доминация на Черно море при подрастващите е лошата работа на треньорите. Школата е напълно финансово обезпечена и голяма част от средствата от пристанището отиват за нея. 

За съжаление, в днешно време, когато младежите имат и други занимания, треньорите не могат да налучкат правилния път. Момчетата не се развиват така, както ми се иска да се развиват. И не само като класиране - това е страна, която не е толкова важна в тази възраст. 

Кой знае Дражен Петрович, Дивац и Кукоч колко титли са имали при подрастващите, но бяха играчи от НБА, и то на високо ниво. 

Идеята е школата да произвежда играчи, така че ще имаме сериозни разговори с треньорите, може би ще се лишим от някои и ще търсим други. Подлежи на промяна, определено виждам проблема в треньорите. 

Тази година направихме програма за работа с подрастващи за всяка възраст поотделно, но няма резултат. Идеята ни е в мъжкия отбор да разчитаме на играчи, тръгнали от нашата школа, и ще се стараем да я осъществяваме", коментира Варчев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).