Най-добрите отбори от Черноморието се събират във Варна за последния регионален финал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:07 / 26.06.2015
1683
Ясни са двойките и схемата и за последния регионален финал от шестото издание на "Ариана Аматьорска лига" във Варна. Турнирът ще се състои в събота и неделя (27 и 28 юни) на терените на спортен комплекс "Спартак".

Цели 15 партньорски първенства от четири области определиха 43 участващи отбори в надпреварата в крайморския град. Тази година има представители и на партньорска лига от Белослав.

Участие в квалификациите в партньорските първенства взеха впечатляващите 347 отбора с над 2800 играчи, което наложи увеличаването на броя на допуснатите до регионалния финал състави. Всички регистрирани футболисти получиха своите награди стек с 6 кена "Ариана светло".

Нов шампион край морето

Варна със сигурност ще има нов регионален шампион, тъй като миналогодишният победител в "Ариана Аматьорска лига" ФК Бастун не участва. Победителят от надпреварата ще се присъедини към останалите 7 отбора, които вече си осигуриха квоти за Големия финал следващата седмица.

Мачовете започват в събота от 09,00 часа с първия кръг и ще приключат с двубоите от 20,20 часа от 1/8-финалите. Отборите ще играят на принципа на преките елиминации до излъчването на шампион. В неделя са 1/4-финалите от 10 часа и полуфиналите от 12 часа, а финалът ще се играе в 13,20 часа.

Двубоите от регионалния турнир ще се играят в две полувремена по 15 минути, а съставите трябва да са от по петима полеви играчи и вратар. "Ариана" ще осигури на участващите отбори спортни фланелки Umbro, които да използват в предстоящите мачове. Мачовете ще се играят с официалната топка на турнира, ще бъдат осигурени делегати, съдия и медицинско обслужване, както и застраховка за всички участници.

Шампионът за Варна ще се присъедини към Мечките-Булмаркет, благоевградският Ел Класико, старозагорският Sportingbet, пловдивския VIP DENT и софийските DANTEK, Малки Страсти и Brigada, които вече си осигуриха място на Големия финал.

Шампионът на "Ариана Аматьорска лига" ще играе срещу професионалния шампион на България Лудогорец (Разград), като преди това ще има тренировъчен лагер в чужбина.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).