Колоездачи от Варна с четири титли

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:06 / 22.07.2015
1030
През изминалата седмица се проведоха националните шампионати по колоездене на писта за юноши младша възраст и по крос-кънтри за всички възрастови групи. На колодрума в Пазарджик Ясен Александров от колоездачен клуб Варна стана шампион на 200 м спринт, вицешампион в индивидуалното преследване на 2000 м и трети в дисциплината 500 м от място. В отборното преследване варненци в състав Ясен Александров, Георги Митков и Йордан Борисов завършиха четвърти. В първия ден на състезанието по време на дисциплината скрач Ясен бе въвлечен в тежко масово падане и дори бе откаран в болница. На следващия ден варненският състезател показа мъжество и завоюва два от трите медала.

В местността Узана край Габрово пък се проведе национален шампионат по планинско колоездене в дисциплината крос-кънтри. Тук отново Ясен Александров показа класа и спечели златото при младшата възраст. Йордан Борисов е шести, Георги Митков девети, а в отборното класиране Варна е на първо място. Добрин Лиловски и Николай Стамболийски станаха държавни шампиони в категория младежи до 23 г. и "Мастърс", а Деница Иванова е трета в жени елит.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).