Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Никола Спасов: За мен няма да е изненада, ако отстраним Динамо
Автор: Екип Varna24.bg 11:56 / 23.07.2015Коментари (0)1319
© Varna24.bg
Старши треньорът на Черно море Никола Спасов изрази оптимизъм при заминаването на тима за Минск. "По принцип има много добро настроение в отбора. Положителното е, че всички са здрави. Най-важното е това. Мисля, че са добре подготвени. Има съвсем лека умора, но има настроение и мисля, че всички отиваме с една и съща идея и цел - да преминем в следващия кръг. Аз кой знае какви промени няма да правя. Такива могат да направят футболистите в самия мач. Доволен съм от отбора и от начина, по който изигра първия мач, така че недейте да чакате нещо кой знае какво в тактически план или някакви други промени", коментира Спасов при заминаването на тима за Беларус.

Запитан как очаква да играе Динамо, наставникът отговори: "По принцип мисля, че ще играят с дори по-голямо самочувствие, отколкото в Разград. Но в крайна сметка не ме интересува по никакъв начин как ще играят Динамо (Минск), а ме интересува моят отбор да реализира това, което има като възможности. Въпреки че и програмата с пътуванията е тежка, аз мисля, че футболистите се адаптират. Сигурен съм, че вече като трети мач ще изглеждаме по-добре от първите два при всички положения".

Той е категоричен, че пропуските досега не го притесняват. "По-важното е, че се създават ситуации за гол. Рано или късно ще започнем да вкарваме. Всички се надяваме на това. В крайна сметка невинаги могат да се реализират всички положения, които се създават. Но аз съм оптимист. Уверен съм, че можем да преминем този съперник. Това ми е единствената идея, с която заминаваме. Така че не смятам, че ще е изненада, ако отстраним Динамо", завърши специалистът.

Още по темата: общо новини по темата: 45
24.07.2015
23.07.2015
23.07.2015
23.07.2015
23.07.2015
23.07.2015
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: