Пловдивски клубове издигнаха Данчо Лазаров

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:32 / 04.09.2015
1824
Пловдивските клубове Марица и Виктория Волей са издигнали кандидатурата на Данчо Лазаров за президент на Българската федерация по волейбол. Настоящият шеф на централата беше обявил преди предишното си избиране, че това е последният му мандат начело на българския волейбол. Освен това той е кандидат за вицепрезидент на Европейската волейболна федерация (CEV).

Изборът на новия президент на Българската федерация по волейбол ще бъде на 3 октомври (събота) в Пловдив, когато ще се проведе извънредно общо събрание. Вчера изтече крайният срок на подаване на кандидатури за президентския пост. Освен тази на Лазаров са внесени само още две - на самоиздигналия се Любо Ганев и на бившия шеф на Националната волейболна лига Красимир Илиев, чиято кандидатура е издигната от варненския клуб Торо Волей.

"Появилата се информация в медийното пространство, че Петър Кънев също е кандидат за президент не е вярна. Няма негова кандидатура. Аз също не съм кандидат за този пост", коментира за вицепрезидентът Иван Тодоров пред bgvolleyball.com.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).