Проблеми в Локо преди гостуването на Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:41 / 04.09.2015
1303
Един от основните играчи в състава на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев не тренира пълноценно. Причината е, че бранителят се оплаква от болки в бедрото. Поради тази причина той се подготвя на облекчен режим отделно от останалите си съотборници. Спортно-техническият щаб се надява, че Тунчев ще бъде готов за визитата на Черно море другия петък (11 септември).

От заниманията на "смърфовете" отсъства и вътрешният халф Оливие Боне. Той е с националния отбор на Нигер. Боне трябва да се завърне в Пловдив през следващата седмица. Той обаче и без това отпада от сметките за визитата на "Тича", тъй като получи червен картон при загубата в Монтана.

Офанзивният Йоан Ласиман се очаква да се завърне в състава за гостуването на Черно море. 25-годишният французин поднови тренировки и се чувства все по-добре. Той пропусна последните две срещи срещу Монтана и Левски заради разтежение.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).