Одесос с пета титла в плажния футбол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:49 / 08.09.2015
592
Одесос защити титлата си в плажния футбол и за втора поредна и общо пета година стана шампион на България. Финалният турнир се игра в курорта Златни пясъци.

След победи в предварителните си групи до сблъсъка за първото място стигнаха два тима от морската столица - Одесос и Спартак. Срещата бе изключително оспорвана и мина през обрати, а на терена често имаше напрежение между футболистите на двата отбора, които за радост не прераснаха в нещо по-сериозно.

Спартак успя да поведе в резултата след гол на Иван Мартинов. Даниел Борисов изравни, а Илиян Димов-Калкана даде аванс на Одесос след ефектна странична ножица. Спартак стигна до равенството, след като Петър Караджов си отбеляза автогол - 2:2. Около пет минути преди края на финалния двубой Даниел Борисов с втория си гол донесе успеха на тима си, който тази година игра и в Шампионската лига на Европа, където записа първата победа в историята на България в този турнир.

Бронзовите медали тази година са за софийския тим Искър.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).