Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Черно море не се даде в Разград
Автор: Екип Varna24.bg 22:14 / 03.10.2015Коментари (1)1507
© Varna24.bg
Отборът на Черно море не се пречупи срещу фаворита Лудогорец и завърши наравно 1:1 на стадион "Лудогорец арена". Матиас Курьор даде аванс на варненци в 46-ата минута, а десет по-късно Клаудио Кешеру фиксира крайния резултат.

Първата част беше равностойна и започна дори с лек превес на гостите, които явно не се притесняваха, че играят в Разград. Те стигнаха до добра ситуация само след пет минути игра, когато Мехди Бурабия се озова до аутлинията и центрира успоредно на голлинията към Матиа Курьор.

Точно преди националът на Мартиника да прати топката в мрежата от 4-5 метра, канадският страж на домакините Милан Борян се намеси подобаващо и изби топката, за да предотврати опасността.

С течение на времето "орлите" възстановиха играта и отправиха няколко изстрела чрез Клаудиу Кешеру и Марселиньо, но реални опасности за Георги Китанов нямаше.

Така се стигна до най-добрата ситуация за тях в 18-та минута. Тогава Клаудиу Кешеру би страхотно от пряк свободен удар и прати топката в лявата греда, а след рикошета в главата на Китанов, тя беше изчистена от защитата.

Малко след това дойде и най-спорната ситуация в мача. В 21-ата минута при едно центриране Козмин Моци задържа с ръка Живко Петков в наказателното поле, но Николай Димитров се направи на разсеян и подмина ситуацията.

В 36-ата минута разградчани достигнаха и до най-чистата си ситуация в мача. Тогава Джонатан Кафу беше изведен зад защитата и стреля, но в последния момент Венков се хвърли в краката му и изчисти топката на сантиметри в корнер.

До почивката двата тима си размениха по няколко удара, но до попадения така и не се стигна, а развръзката остана за втората част.

Тя започна с гол от съблекалнята на Матиа Курьор. Националът на Мартиника бе изведен с перфектен пас от Мехди Бурабия сам срещу Милан Борян и го прехвърли елегантно, за да бъде открит резултатът.

Разградчани бързо се съвзеха и успяха да се върнат в мача. В 55-ата минута Кешеру изравни с майсторски гол. Натанаел центрира остро към тарана, който овладя и без да се бави опъна мрежата за 1:1.

В 64-ата минута Кешеру отправи удар с глава от изгодна позиция, но кълбото попадна право в обсега на Георги Китанов.

Малко по-късно Райков опита да изненада Борян като отправи топовен изстрел, но стражът на разградчани внимаваше и спаси.

В 84-ата минута Кешеру бе на крачка от втори гол, но Китанов в последния момент изби в корнер удара му с глава от близка дистанция.

До края на срещата "зелените" се опитаха да спечелят трите точки, но Черно море се бранеше добре и не допусна инфарктни ситуации пред вратата на Китанов.


Още по темата: общо новини по темата: 11
15.04.2016
06.10.2015
03.10.2015
02.10.2015
02.10.2015
01.10.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво на момчетата. Показаха, че са по-силния отбор и ударите под кръста не ги сломяват. Браво на феновете, които пътуваха чак до разград. Супер сте!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: