Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Обречени ли са "моряците" срещу Лудогорец?
Автор: Екип Varna24.bg 10:16 / 15.04.2016Коментари (1)1104
© ПФК Лудогорец
Намиращият се в рекордна серия от 11 поредни победи в А група е домакин на Черно море на старта на 29-ия кръг в А група. Двубоят в Разград започва тази вечер от 20:15, а главен рефер ще бъде Владимир Вълков.

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев споде­ли, че тимът трябва задъл­жително да спечели срещу Черно море.

"Мисля, че по-дългата почивка няма да се отрази негативно на тима. Черно море е добър отбор, но този сезон са непредвиди­ми. Изиграха и силни, а и някои по-слаби мачове. Те обаче си остават коварен тим, който може да спечели вина­ги. Вярно е, че се представят сравнително успешно в Разг­рад за разлика от други от­бори. Но нямаме алтернати­ва, освен да вземем трите точки", обясни Дерменджиев.

Той добави, че Сисиньо и Мисиджан вече са готови за игра. "Те се подготвят на­равно с останалите, но дългото им отсъствие им пре­чи. Не очаквайте обаче да се появят с Черно море", каза още специалистът.

Въпреки лошата серия в А група, нажежената обстановка в отбора и класа­та на съперника Черно море не отива като обречен в Разград. В лагера на моря­ците таят надежда, че мо­гат да изкопчат поне точка от шампиона Лудогорец, информира "Тема спорт".

"С пълно себераздаване и малко късмет няма да загубим. Имаме своите шансо­ве на "Лудогорец Арена" и ще се опитаме да ги използ­ваме. На домакините няма да им е лесно", бяха катего­рични от варненския клуб. Черно море не веднъж е до­казвал, че може да играе силно в Разград. Именно варненци бяха тимът, кой­то нанесе първо домакинс­ко поражение на Лудогорец в А група преди 4 години, когато спечели с 2:0. Те взе­ха точка и през есента, ко­гато надиграха съперника в големи периоди от мача.

Очаква се в титулярния състав да се завърне крило­то Симеон Райков, който не игра в миналия кръг сре­щу Пирин заради наказание. Той ще замени по фланга Владислав Романов. На мес­тата на наказаните Марк Клок и Стенио в центъра на средната линия пък по всяка вероятност ще действат опитните То­дор Паланков и Даниел Георгиев. Освен двамата чужденци срещата с Лудо­горец пропускат също кон­тузените Стефан Станчев, Иван Вълчанов и Иван Маркович.

Лудогорец - Черно море
20:15, "Лудогорец Арена", Разград

Вероятни състави:

Лудогорец: Вл. Стоянов - Й. Минев, Керчев, Моци, Натанаел, Дяков, Саша, Кафу, Марселиньо, Вандерсон, Кешеру

Черно море: Китанов - Еуженио, Стойчев, Николов, Венков, Паланков, Д. Георгиев, Г. Илиев, Райков, Курьор, Бакари.


Още по темата: общо новини по темата: 11
06.10.2015
03.10.2015
03.10.2015
02.10.2015
02.10.2015
01.10.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Когато отбора е притиснат до стената, може да се очаква всичко от него. Никой не е обречен, с вас сме моряци!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: