Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Спартак още 3 мача без публика, губи служебно от Балкан
Автор: Екип Varna24.bg 11:40 / 29.10.2015Коментари (0)478
©
ЗС на БФС (Варна) удари жестока тесла на футболния Спартак с решенията си за мача с Балкан от "А" областна група в село Аспарухово. Както е известно, двубоят бе прекратен в 72-рата минута при 4:0 за варненския тим, след като техните фенове нахлуха на терена и отидоха в далечния сектор на трибуните, където се сбиха с местните. 

Вчера Дисциплинарната и Спортно-техническата комисия на ЗС на БФС присъдиха служебна победа с 3:0 на Балкан, лишиха Спартак от домакинство за 4 срещи и му наложиха глоба от 950 лева. Балкан е лишен от домакинство за един мач и глобен с 250 лева. Наказанията подлежат на обжалване в едноседмичен срок.

"Решението е взето според точки от наредбата, след като от докладите на длъжностните лица и полицията в село Аспарухово става ясно, че публиката на Спартак е виновна за прекратяването на двубоя. Феновете на варненския отбор може и да са били провокирани, но с действията си след това са принудили съдията да вземе единственото правилно решение - да прекрати мача", заяви за "Народно дело" секретарят на ЗС на БФС Пламен Хаджийски.

Спартаклии вече изтърпяха един мач от наказанието си за лишаване от домакинство - срещу Балчик за купата на аматьорската лига. Те трябва да приемат извън Варна Черноморец (Чернево) и Бозвелийско, съответно в VIII и X кръг на "А областна група тази есен, както и Тополи в XIV кръг напролет.

Това обаче може да претърпи промяна, ако от Спартак обжалват санкциите пред Апелативната комисия. При положение че го направят и спечелят, наказанията им за лишаване от домакинство и глобата могат да бъдат намалени, но служебният резултат при всяко положение остава в сила.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: