Младшата на "моряците" победи Славия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:32 / 07.12.2015
1630
Около 50 фенове на стадиона под Аспаруховия мост във Варна се зарадваха на минималната победа на юношите младша възраст срещу може би най-силния отбор в Елитната група до 17 години - Славия. "Моряците" се наложиха с 1-0 в мача от 16-тия кръг.

Рано, рано, домакините подрязаха крилата на "белите", като още в 1-ата минута поразиха вратата на съперника. Рефера отсъди дузпа за Черно море, а Емил Янчев не трепна при изпълнението и даде преднина на домакините. Интересните моменти и пред двете врати не липсваха, а къде малшанса, къде отличните намеси на двамата вратари предотвратиха нови голове. В заключителните минути гостите опитаха да натиснат в търсене на изравнителен гол, но стража Иван Дюлгеров бе бетон. Няколко опасни контри на домакините също застрашиха вратата на Славия.

След двубоя наставника на Черно море - Георги Попов заяви, че е доволен от успеха и играта на своите момчета.

"Доказахме, че срещу силните отбори играем добре, имаме проблеми обаче срещу по-слабите съперници. В последните мачове отборния дух е много висок и това ни носи положителни резултати. Надявам се да е така и занапред. През първия полусезон играехме на приливи и отливи. Ще работим върху изчистването на грешките за да може напролет да сме още по-силни", допълни още Попов.

С тази победа, Черно море се бетонира на 6-то място в класирането с актив от 27 точки. Това бе и последния мач за "моряците" през този полусезон, тъй като тима почива в следващия 17-ти кръг.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).