Титлата и Купата на България са целите на Литекс през пролетта

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:39 / 23.01.2016
1559
Титлата и Купата на България са целите на Литекс през пролетта. Това заяви защитникът на "оранжевите" Антон Недялков преди отпътуването на тима за Испания.

"Казаха ни, че ще играем в "А" група и очакваме това да се случи. Лично Гриша Ганчев ни го каза. Той обяви, че трябва да станем шампиони и да вземем Купата", заяви Недялков.

"Аз не мога да отговоря как ще се върнем административно в "А" група. Това е работа на ръководството. Аз мога да отговарям само за своята работа като професионален футболист", добави играчът.

"Въобще не се говори в клуба за това, че ще трябва да играем в "Б" група. Нямаме никакви притеснения за това. Ние тренираме и играем. Футболистите не мислим за това. Има ръководство, което отговаря за другите работи", каза още 22-годишният бранител.

"Любослав Пенев всички в клуба го познават. Няма нужда да се опознаваме. В процеса на работа ще се доопознаем. Вчера само се представи пред отбора и заяви, че започваме активна работа за постигане на целите, които бяха поставени", завърши Антон Недялков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).