Трима световни шампиони откриват "Купа Варна"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:24 / 13.04.2016
517
Страхотни новини за любителите на бойните спортове, които ще присъстват на първия официален отворен шампионат по кикбокс и муай тай "КУПА ВАРНА". Той ще се проведе на 16.04.2016г. от 11:00ч. в гр. Варна, ул. "Никола Й. Вапцаров" № 9 в спортната зала "ХРИСТО БОРИСОВ", която се намира точно под стадион "Тича".

На официалното откриване, което ще започне точно в 12:00 часа, са поканени нашите трима Световни шампиони по муай тай Димитър Илиев, Кристиян Димитров и Милен Маринов, които преди броени дни се върнаха от най-големия Световен форум, проведен в Банкок, Тайланд, със златните отличия.

Всеки един от тях ще бъде представен с цялата си спортна история и постигнатите успехи на Европейско и Световно ниво. Тримата тенори в българския муай тай вече приеха официално отправената лична покана от организатора Галин Димов, който е председател на клуба домакин Вокил и потвърдиха своето присъствие.

На състезанието ще присъства и ВЛАДИМИР ВЪЛЕВ - ПИТБУЛА, който е обявен за номер едно на планетата през 2013г. Трикратен Световен и Европейски шампион по кикбокс и участник в предстоящата гала ULTIMATE PRO FIGHT 5.

В екип с Краси Кирилов Влади ще бъде наставник на състезателите от спортен клуб Боил гр. Варна.

За самото откриване на шампионата е поканен господин Коста Базитов - заместник кмет на Община Варна, който е ресорен отговорник и за дирекция "Спорт" . Поканени са и директора на дирекция "Спорт" Кристиан Димитров, както и целия спортен отдел към Община Варна без чиято помощ осъществяването на това прекрасно събитие би била невъзможна.

Очаква се и потвърждение за присъствие на Министъра на младежта и спорта Красен Кралев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).