Ганчев след среща с Борисов: ЦСКА се връща в "А" група по законен и нормален начин!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:17 / 16.05.2016
1379
Финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев официално обяви, че от новия сезон ЦСКА се завръща в "А" група. Това стана след среща с премиера на България Бойко Борисов, както и президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

Ето и официалното обръщение на Гриша Ганчев към "червените" фенове:

Скъпи Армейци,

Обръщам се към вас по повод вашето писмо до премиера на Република България, председателя на Народното събрание и други ръководни фактори в държавата. Искам да ви уведомя, че премиерът Бойко Борисов взе изключително спешни и навременни мерки!

Тази сутрин в Министерски съвет, по покана на премиера, беше проведена среща между него, президента на БФС Борислав Михайлов и ръководителите на ЦСКА.

Господин Бойко Борисов и президентът на БФС Борислав Михайлов декларираха своята подкрепа към ЦСКА и с поетия ангажимент от тяхна страна ние вярваме, че бъдещето на ЦСКА е светло. Последната година преминахме през много трудности, преживяхме много, но го направихме заедно!

А днес, Армейци, дойде моментът да ви съобщя най-важната новина... От следващия сезон ЦСКА ще се състезава в най-високия ешелон на българското футболно първенство! ЦСКА ще играе там, където му е мястото, по законен и нормален начин! Ние от своя страна продължаваме ремонтните дейности и реконструкциите по базата в Панчарево и стадион "Българска армия".

От мое име и от името на Ръководството на ЦСКА искам да благодаря на господин Бойко Борисов за светкавичната реакция и да призова армейската общност да бъде още по-обединена, още по-мобилизирана и на 24 май 40 000 армейци на стадиона и милиони пред малките екрани да стискаме палци нашият любим отбор да вдигне Купата на България.

С уважение, Гриша Ганчев



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).