Черно море се договори с четирима за новия сезон

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:39 / 17.05.2016
1486
Черно море се споразумя с четирима от играчите в тима за нови договори. Контрактите си за различни периоди продължават вратарят Чанович, защитникът Михаил Венков и халфовете Тодор Паланков и Даниел Георгиев, съобщава "Тема спорт".

Както е известно, Никола Спасов ще продължи да води варненци.

След като нападателят Мат Курьор официално обяви, че си тръгва от "Тича", още петима футболисти ще имат неговата съдба след края на сезона. Полузащитникът на варненци Стенио дос Сантос заминава за Португалия, тъй като е искал да бъде близо до семейството си.

В Черно море няма да останат също крилото Симеон Райков, централният защитник Мамуту Кулибали, нападателят Живко Петков и Педро Еуженио.

Още преди края на първенството Спасов се отказа от услугите на Иван Маркович и Борислав Стойчев. Продължават преговорите с опорния халф Марк Клок и нападателя Бакари.

На двамата са им предложени завишени условия, максимални за клуба, които явно все още не ги удовлетворяват.

На "Тича" търсят двама защитници, трима халфове и двама нападатели. Клок пък е пред трансфер в шампиона на Румъния Астра (Гюргево). Това разкри мениджърът на играча Бисер Механджийски.

23-годишният Клок беше близо до трансфер по Нова година в A3 Алкмаар, но сделката се провали. На последния мач с Ботев (Пд) юношата на Утрехт е бил наблюдаван от двама представители на Астра, които са останали очаровани от качествата му, а и от факта, че през юни тази година става свободен агент.

От 2014 година той е в Черно море и за два сезона е отбелязал 1 гол в 46 мача във всички турнири.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).