Спартак (Вн) заедно с още 85 отбора в силен международен турнир в Албена

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:37 / 30.06.2016
688
86 отбора участват във второто издание на международния футболен турнир Junior's cup, организиран от West football Arena на стадионите във ваканционно селище Албена. Гост на турнира е бившата звезда на ЦСКА и националния тим на Румъния Еуджен Трика, като в комплекса се очаква в началото на следващата седмица да пристигнат и Флорентин Петре и Данут Лупу.

Отборите са разделени във възрастови групи от 2001 до 2008 г., като най - малките играят от 29 - ти юни до 3 - ти юли, а по - големите от 6 - ти до 10 - ти юли.

На стадионите в курорта кипи невероятна футболна атмосфера, като талантите на Динамо Букурещ, Академия на Хаджи, Петролул, Аякс Букурещ, Спартак Вн, Делфините, Дунав, Сердика, ЦСКА, Славия, Доростол, Зимбру, Буюкани, Ботев Пд, Добруджа, Фарул и др., са подкрепени от своите родители.

Големият брой румънски отбори привлича вниманието на медиите от Северната ни съседка, които отблизо следят изявите на своите малчугани.

Още с второто си издание в Албена турнирът организиран от Йон Попа и Илко Станчев затвърждава високото ниво на организация и се утвърждава като един от най - сериозните детски футболни турнири в Европа, давайки възможност на децата да демонстрират своето майсторство в конкуренцията на своите връстници от други водещи клубове.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).