След треньорската агресия в Бургас: Шокираща реакция на детето и родителите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:03 / 12.11.2016
1677
Клип взриви обществото. На него треньор по художествена гимнастика от клуб "Олимпия" в Бургас прилага меко казано "нетрадиционни" методи за критика спрямо своя състезателка. Във видеото се вижда как треньорката дърпа за ушите малката състезателка. Видеото бе заснето вчера от местна телевизия и веднага е разпространено в социалните мрежи.

Екип на Нова тв отиде в дома на 11-годишната Ева и се срещна с нея и родителите й, за да коментират клипа.

"Нищо не ме притесни от това видео, защото съм виждала това и друг път преди важно състезание. Сигурна съм, че тя не е дръпнала силно ушите на Ева, въпреки че така изглежда. Когато им се кара, госпожата не го прави със злоба и лоши чувства. Тя обича своите състезателки и винаги се отнася много добре с тях. Просто в момента, като се ядоса, за да може да ги мотиви и да ги накара да се стегнат, тя го прави. След това те показват доста по-добра игра", заяви майката на момичето София.

"Детето ми не е притеснено и никога не се оплакало от нея. Не е искало да спре да тренира, да се чувства застрашена. То е щастливо да тренира там", допълни майката.

"Не смятам, че става въпрос за толкова голяма агресия. Без дисциплина няма как да има резултати. Резултати има, значи има и дисциплина", на мнение е бащата на Ева Альоша Брезалиев.

"Не се чувствам обидена от отношението на нашата треньорка. Така тя ни мотивира да се справяме по-добре. Тя не ми дръпна ушите, просто ме хвана", каза самата Ева.

Институциите извършват проверка по случая дали има превишаване на правомощията от страна на треньорката Елена Симеонова.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).