Отново е време за мечти, мили момичета!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:44 / 18.11.2016
823
Бенефисът на националния ансамбъл по художествена гимнастика предизвика снощи истински фурор в препълнената столична зала "Арена Армеец".

Михаела Маевска, Ренета Камберова, Християна Тодорова, Цветелина Найденова, Катрин Велкова и Елена Тодорова изиграха своето последно съчетание пред очите на над 12 хиляди зрители и за пореден път усетиха любовта на всички българи, съобщава Гонг.

Най-прочувственият миг обаче предизвика появата на последното парче от "пъзела", донесъл общо 81 медала - Цветелина Стоянова. Гимнастичката, която оцеля след жестоко падане от 6-ия етаж, изживя своя специален миг, когато прожекторите я показаха пред всички зрители на шоуто.

Всички в залата се изправиха, за да аплодират 21-годишната девойка, която не можа да удържи сълзите си, но раздаде куп въздушни целувки.

А ето как отбеляза събитието официалната страница на Българската федерация по художествена гимнастика във Фейсбук:

Разказ за медали, приказка за приятелството, за труда, за мечтите, за болките и радостите на един "отбор епоха". Препълнената зала Арена "Армеец" на крака за да каже " НА ДОБЪР ПЪТ" на своите любимки!

Красиво и разтърсващо от първата до последната минута... Не може да се опише, може само да се преживее! За вечер като тази си струва всеки миг труд, всяка радост и болка!

Някои от мечтите ние преследваме, други мечти преследват нас!

Отново е време за мечти, мили момичета, скъпи треньори и верни фенове!

Тази вечер на истинската любов беше само началото!



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).